Hockey dames HCP bieden weerstand

🗓 24 sept 2023 📍Pijnacker

De dames 1 van de Pijnackerse Hockey Club hebben afgelopen zondag de spanning weten op te voeren in de strijd tegen de gastspelers van Liberty uit Dongen. Pas in het 3e kwart werd het 1e punt gescoord door Liberty en vanuit een stafcorner werd het 2e punt gescoord. Kort voor het einde van de wedstijd wisten de Pijnackerse dames via een strafbal de uitslag naar 1 – 2 te brengen. Onderstaand een fotoimpressie van de wedstrijd. Meer foto’s zijn te zien én na te bestellen via de volgende link: HCP-D1 

 


Deze foto’s zijn met zorg gemaakt en bewerkt. Door een foto te kopen ondersteunt u ons werk. De foto’s vallen onder het auteursrecht. Het is derhalve niet toegestaan om zonder toestemming materiaal te gebruiken van deze site (bijvoorbeeld door het maken van screenshots).