3x winst HCP (jonge-)dames

🗓 10 juni 2023 📍Pijnacker

Afgelopen zaterdag hebben de jongedames van HCP het seizoen met een fraaie overwinning afgesloten. MO16-1 won met 3-0 en is op één punt verschil tweede geworden in de poule, MO16-2 is met een 9-0 winst ongeslagen kampioen in de poule geworden en MO14-1 sluit het seizoen af met een gedeelde eerste plek door te winnen met 9-2. Onderstaand een fotoimpressie van de wedstrijden.  

Meer foto’s zijn te zien én na te bestellen via de volgende links: HCP-MO14-1 / HCP-MO16-1 / HCP-MO16-2

 


Deze foto’s zijn met zorg gemaakt en bewerkt. Door een foto te kopen ondersteunt u ons werk. De foto’s vallen onder het auteursrecht. Het is derhalve niet toegestaan om zonder toestemming materiaal te gebruiken van deze site (bijvoorbeeld door het maken van screenshots).