Dutch Surffestival van start!

🗓 16 oktober 2021 / 📍Scheveningen 

Foto impressie van dag 1 van de eerste editie van het Dutch Surffestival op het strand van Scheveningen. Hier ontmoeten de surfsport én surfcultuur elkaar op zowel professioneel als recreatief niveau. Golfsurfen, suppen, windsurfen, kitesurfen en, de nieuwste surf variant; foilen, zijn breed vertegenwoordigd door middel van Nationale Kampioenschappen, fun-wedstrijden, clinics en proeflessen.

Komende week is er in Scheveningen nog het nodige te doen zoals het beoefenen en/of bekijken van verschillende surfsporten, is er gezorgd voor tal van activiteiten zoals een surf art gallery, clinics water safety, kinderactiviteiten, muziek en lekkere food & drinks. Kortom, een festival voor jong en oud wat je niet mag missen. Zien we je in de herfstvakantie?

Meer foto’s zijn te zien via: deze link